PF je sklopka za odklop moči pri vgradnji dizelskih motorjev. RBD elastična sklopka na vhodni strani za zaščito motorja in gnano opremo. PF je na voljo za povezavo z SAE ohišji in vztrajniki. Zasnovana je tako za pogone v liniji kot tudi za pogone prek jermenic. ter prenese visoke radialne obremenitve.

Enota SU je samostoječa PTO enota. Vsebuje vhodno gred z možnostjo radialnih obremenitev in standardne izhode po SAE4-10″, SAE3-11 ½″ in SAE1-14″. Ta izvedba omogoča vgradnjo na izhodnji strani katere koli PTO vključno z oljno aktiviranimi Transfluid HFR/HFO sklopkami, kot tudi električnimi in ter dizel motorji.

Sklopke HFO / HFR serije so bile razvite pri Transfluidu da zadovoljijo povečano povpraševanje po odklopnikih za visoke hitrosti in velike moči industrijskih strojev z daljinsko kontrolo. HFO je suha sklopka(plošči) z hidravličnim vklopom, ter gredjo/ležaji ki so primerni za visoke radialne obremenitve.

Transfluid oljno aktivirane sklopke so mokrega tipa, več slojne sintrane plošče izdelane za delovanje v olju in aktivirane z oljnim pritiskom.

TPO / TPH zračne sklopke so zelo močne in zanesljive komponente katerih razvoj je bil dosežen z dolgoletnimi izkušnjami na področju prenosov.